Curs tehnician nutritionist Brasov

Incepere cursuri noi

25 IANUARIE 2020 CURS TEHNICIAN NUTRITIONIST BUCURESTI

Formare nutrilife sustine cursuri de tehnician nutritionist in Brasov. Curs tehnician nutritionist, cursuri de nutritie autorizat in Brasov.

Nutritionistul este caracterizat ca expertul in nutritie sanatoasa care ofera consultanta si rezolva diverse probleme in stilul de viata al fiecarui om.

Curs tehnician nutritionist Brasov sustinut de Formare Nutrilife are ca rol educarea cursantilor in vederea terapiilor si preventia bolilor cu care nu confruntam zilnic.

Cursul de tehnician nutritionist promoveaza un stil de viata sanatos printr-o educatie despre nutritie corecta. Cursul de tehnician nutritionist Brasov, se adreseaza tuturor persoanelor, care doresc o schimbare in viata lor.

In cadrul cursului de tehnician nutritionist vor fi predate notiuni despre alimentatia omului sanatos in diverse stari fiziologice, etate de varste, alimentatie pentru sportivi, alimentatie in cazul unei boli, notiuni si concepte de anatomie, fiziologie si fiziopatologie.

Numai o nutritie adecvata, ne poate consolida trupul si mintea, in vederea desfasurarii activitatilor zilnice.

Cursul de tehnician nutritionist se adreseaza tuturor persoanelor din zona Brasov, care vor o schimnbare atat pe plan personal, cat si profesional.

Inscrierea la cursul de tehnician nutritionist se face telefonic si dupa strangerea grupei veti fi contactat.

Curs tehnician nutritionist Brasov pentru o viata mai buna!

Cursuri autorizate

Cursul de tehnician nutritionist este recunoscut la nivel national si in statele membre ale Uniunii Europene, conform prevederilor O.G. 129/2000.

Plata in rate

La dorinta cursantilor, plata cursului de tehnician nutritionist (curs nutritie), se poate face si in rate, dupa un program bine stabilit la semnarea contractului.

Diplome recunoscute

Cursul de tehnician nutritionist oferit in cadrul NUTRILIFE Formare Profesionala si Terapii Complementare are ca si rezultat, recunoastere internationala.