Curs tehnician nutritionist Cluj

Incepere cursuri noi

25 IANUARIE 2020 CURS TEHNICIAN NUTRITIONIST BUCURESTI

Curs tehnician nutritionist Cluj, cursuri de nutritionist autorizat pentru orice persoana care doresc o schimbare si sa evolueze pe plan profesional si personal.

Cursul de tehnician nutritionist are o programa completa de studiu, din care vor rezulta cunostinte atat ca nutritionist cat si dietetcian. Este un curs complete pentru un stil de viata sanatos.

Curs tehnician nutritionist Cluj sustinut de Formare Nutrilife are ca rol educarea cursantilor in vederea terapiilor si preventia bolilor cu care nu confruntam zilnic.

Nutritionistul este caracterizat ca expertul in nutritie sanatoasa care ofera consultanta si rezolva diverse probleme in stilul de viata al fiecarui om.

In cadrul Cursului de tehnician nutritionist Cluj vor fi asimilate notiuni despre alimentatia omului sanatos in diverse stari fiziologice, etape de varste, alimentatie pentru sportivi, alimentatie in cazul unei boli, notiuni si concepte de anatomie, fiziologie si fiziopatologie.

De asemenea pe parcusul cursului de nutritie se vor aborda subiecte precum gastrotehnia, intocmirea meniurilor, suplimente alimentare, terapii naturiste pentru diferite afectiuni.

Inscrie-te acum la Cursul de Tehnician Nutritionist in Cluj, pentru un trai de viata sanatos si o cariera de succes.

Inscrierile se fac telefonic, dupa veti fi contactat cand se strange grupa de cursanti.

Cursuri autorizate

Cursul de tehnician nutritionist este recunoscut la nivel national si in statele membre ale Uniunii Europene, conform prevederilor O.G. 129/2000.

Plata in rate

La dorinta cursantilor, plata cursului de tehnician nutritionist (curs nutritie), se poate face si in rate, dupa un program bine stabilit la semnarea contractului.

Diplome recunoscute

Cursul de tehnician nutritionist oferit in cadrul NUTRILIFE Formare Profesionala si Terapii Complementare are ca si rezultat, recunoastere internationala.