Curs tehnician nutritionist Iasi

Incepere cursuri noi

25 IANUARIE 2020 CURS TEHNICIAN NUTRITIONIST BUCURESTI

Curs tehnician Nutritionist Iasi, cursuri de nutritie pentru persoane care vor o schimbare in viata lor persoanala si pentru cei care doresc sa isi dezvolte o cariera in nutritie.

Cursul de nutritie autorizat se incadreaza in Cod COR: 5122.3.2, Calificare nivel 3, Domeniul : Sanatate, igiena, servicii sociale, fitness, wellness

Cursul se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa initieze o schimbare in viata lor, persoane pasionate de nutritie si care doresc sa-si infiinteze propria afacere, propriul cabinet de nutritive sau sa se angajeze ca fitoterapeuti, nutritionisti sau dieteticieni in spitale, hoteluri restaurante sau sali de fitness atat in Romania cat si in UE.

La finalul cursului de tehnician nutritionist Iasi, cursantii dobandesc cunostintele necesare pentru ambele specializari, in domeniul de nutritie cat si pentru dietetcian.

In cadrul cursul de tehnician nutritionist se vor aborda diferite subiecte precum precum gastrotehnia, intocmirea meniurilor, suplimente alimentare, terapii naturiste pentru diferite afectiuni.

Pentru a va inscrie la cursul de tehnician nutritionist Iasi, trebuie doar sa ne contactati si cand se strange grupa veti fi anuntat.

Cursuri autorizate

Cursul de tehnician nutritionist este recunoscut la nivel national si in statele membre ale Uniunii Europene, conform prevederilor O.G. 129/2000.

Plata in rate

La dorinta cursantilor, plata cursului de tehnician nutritionist (curs nutritie), se poate face si in rate, dupa un program bine stabilit la semnarea contractului.

Diplome recunoscute

Cursul de tehnician nutritionist oferit in cadrul NUTRILIFE Formare Profesionala si Terapii Complementare are ca si rezultat, recunoastere internationala.