DESPRE NOI – NUTRILIFE

Formare Nutrilfie ofera cursuri nutritie autorizate, cursuri tehnician nutritionist, cursuri nutritie autorizate, nutritionist in Bucuresti, Iasi, Cluj.

Cursul de tehnician nutritionist, oferit de Nutrilife Formare Profesionala si Terapii Complementare, are rolul de consolidarea educatiei profesionale pentru persoanele care doresc sa activeze pe domeniul de nutritie. In plus cursul de tehnician nutritionist, consolideaza educatia civila, culturala si spirituala in scopul de a prevenii deficitul de competente, reintegrare socio-profesionala si creare de locuri de munca.

Nutrilife isi propune formarea de adevarati profesionisti, oameni care sa utilizeze informatiile preluate de la cursul de nutritie, in viata lor persoanala, profesionala si sa invete la randul lor alte persoane cum trebuie sa isi desfasoare viata astfel incat sa fie ferite de probleme cu sanatatea.

Cursul de tehnician nutritionist va invata despre preventia si terapia bolilor care ne pandesc zilnic, prin stilul de viata alert care il avem.

Promovam un stil de viata sanatos si o educatie foarte buna, pentru persoanele care vor o schimbare. Cursul de tehnician nutritionist, invata cursantii ce inseamna sanatatea, cum se pot preveni si tratata diverse boli, printr-o alimentatie corespunzatoare.

Deseori se intampla se neglijam sanatatea si alimentatia din cauza ritmului alert prin care ne desfasuram activitatile personale si profesionale. Cursul de nutritie se adreseaza tuturor persoanelor, care doresc o schimbare in viata lor.

Numai o nutritie adecvata si un stil de viata sanatos, ne pot oferi un corp si o minte sanatoasa, capabila pentru orice provocare pe care o intalnim.

Vrem ca oamenii sa fie pregatiti de noi sa inceapa o alta viata, una in care stiu ce inseamna nutritie, probleme de sanatate si cum se poate prevenii acest lucru. Evoluam cu fiecare cursant care ni se alatura si pregatim oamenii pentru o viata diferita, un mai buna, prin dezolvtarea cunostintelor si de ce nu, pasiunii catre o nutritie sanatoasa.

Nutritia este pasiunea noastra, nu un business. Oferim mai mult decat un curs autorizat, mai mult decat o diploma, intindem catre un absolut sanatos, catre noi colaborari cu cursantii nostri. Ne cunoastem, asimilam informatii si pastram o relatia de prietenie cu fiecare cursant.

Cursul de tehnician nutritionist, formeaza atat teoretic, cat si practic cursantii nostri. Experiente reale care pot fi preluate si adaptate de fiecare in functie de dorinta avuta.

Avem responsabilitatea sa ducem mai departe o cultura, o valoare prin care societatea sa se poata dezvolta pe toate planurile. Experienta si competenta ne recomanda, ne ajuta sa fim calibrati si constienti de fiecare pas pe care il facem in viata.

Cursuri autorizate

Cursul de tehnician nutritionist este recunoscut la nivel national si in statele membre ale Uniunii Europene, conform prevederilor O.G. 129/2000.

Plata in rate

La dorinta cursantilor, plata cursului de tehnician nutritionist (curs nutritie), se poate face si in rate, dupa un program bine stabilit la semnarea contractului.

Diplome recunoscute

Cursul de tehnician nutritionist oferit in cadrul NUTRILIFE Formare Profesionala si Terapii Complementare are ca si rezultat, recunoastere internationala.